Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

BESTSELLER

ZAGĘSZCZONY PRODUKT RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI

Cena: 5.51 brutto

(27.55 zł/l )

Ilość:

  • Czas dostawy: najbliższa dostawa zgodnie z harmonogramem dostaw
Opis produktu

SKŁADNIKI
Woda, składniki ryżowe (syrop ryzowy, skrobia ryżowa, mąka ryżowa 10%, olej słonecznikowy  7%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, zagęstnik: karagen i maczka chleba świętojańskiego, sól morska, naturalne aromaty (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Śmietanka ryżowa jest produktem roślinnym. Doskonale nadaje się do gotowania i pieczenia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 202 kJ / 48 kcal
Białko - 0,1 g
Węglowodany - 9,6 g,
w tym cukier - 6,5 g;
Laktoza - 0 g
Tłuszcz - 1 g
Cholesterol - 0 g
Błonnik - 0,8 g
Sód - 0,03 g

Kraj produkcji: Niemcy

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: ZAGĘSZCZONY PRODUKT RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI
Zapytaj o produkt
info@vegebox.pl
tel:690 511 793, Pon.-Pt. 9.00-17.00
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby być z nami na bieżąco
(wpisz email i kliknij "+")

Podanie email oznacza zgodę na przetwarzanie danych osobowych (adresu email) przez Organic Farma Zdrowia Spółka Akcyjna. w celu marketingowym. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Udzielający zgody ma prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Udzielający zgody ma prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, oraz prawo do przenoszenia danych na zasadach zawartych w polityce prywatności sklepu internetowego. Dane osobowe w sklepie internetowym przetwarzane są zgodnie z polityką prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z polityką przed wyrażeniem zgody.

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.