Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

BESTSELLER

Miso Hatcho (na bazie soi) 300g EKO, Lima

Dostępność:

Cena: 28.40 brutto

()

Ilość:

  • Czas dostawy: najbliższa dostawa zgodnie z harmonogramem dostaw
Opis produktu

Opis:
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie.

Składniki:
Soja*(64%), woda, sól morska(11%), mąka z prażonego jęczmienia*(0,8%), Koji (Aspergillus oryzae).

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS - BE1

Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)
białko - 23,6 g
węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g
tłuszcz - 9,8 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
błonnik - 8,2 g
sód - 4 g

1kg=86,67 zł

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: Miso Hatcho (na bazie soi) 300g EKO, Lima
Zapytaj o produkt
info@vegebox.pl
tel:690 511 793, Pon.-Pt. 9.00-17.00
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby być z nami na bieżąco
(wpisz email i kliknij "+")

Podanie email oznacza zgodę na przetwarzanie danych osobowych (adresu email) przez Organic Farma Zdrowia Spółka Akcyjna. w celu marketingowym. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Udzielający zgody ma prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Udzielający zgody ma prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, oraz prawo do przenoszenia danych na zasadach zawartych w polityce prywatności sklepu internetowego. Dane osobowe w sklepie internetowym przetwarzane są zgodnie z polityką prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z polityką przed wyrażeniem zgody.

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.